MUAT TURUN DATA JQAF 6 BULAN PERTAMA


Sila Masukkan Kod Sekolah kemudian klik Muat Turun

 

KOD SEKOLAH(huruf besar):


MUAT TURUN SISTEM EPELAPORAN JQAF OKT 2014(negeri perak shj) KLIK DISINI

Perhatian:

1. Data ini telah dimurnikan di peringkat Kebangsaan.

2. Sila guna data ini untuk pelaporan jqaf 6 bulan Kedua ( OKT ).

3. Import semula data ini ke dalam Sistem e-Pelaporan Bersepadu.

* data ini perlu diekstrak terlebih dahulu sebelum di import ke dalam sistem e-Pelaporan Bersepadu.

 

 

MUAT TURUN SISTEM EPELAPORAN JQAF OKT 2014(negeri perak shj) KLIK DISINI

Pengumuman

Latihtubi Bahasa Arab Tahun 1 dan 2

Sila login sebagai pengguna berdaftar untuk muatturun modul latihtubi.

Muatturun Latihtubi


Latihtubi Bahasa Arab Tahun 1 dan 2

Sila login sebagai pengguna berdaftar untuk muatturun modul latihtubi.

Muatturun Latihtubi


Latihtubi Bahasa Arab Tahun 1 dan 2

Sila login sebagai pengguna berdaftar untuk muatturun modul latihtubi.

Muatturun Latihtubi


Latihtubi Bahasa Arab Tahun 1 dan 2

Sila login sebagai pengguna berdaftar untuk muatturun modul latihtubi.

Muatturun Latihtubi


Latihtubi Bahasa Arab Tahun 1 dan 2

Sila login sebagai pengguna berdaftar untuk muatturun modul latihtubi.

Muatturun Latihtubi


Latihtubi Bahasa Arab Tahun 1 dan 2

Sila login sebagai pengguna berdaftar untuk muatturun modul latihtubi.

Muatturun Latihtubi


Latihtubi Bahasa Arab Tahun 1 dan 2

Sila login sebagai pengguna berdaftar untuk muatturun modul latihtubi.

Muatturun Latihtubi


Latihtubi Bahasa Arab Tahun 1 dan 2

Sila login sebagai pengguna berdaftar untuk muatturun modul latihtubi.

Muatturun Latihtubi


Latihtubi Bahasa Arab Tahun 1 dan 2

Sila login sebagai pengguna berdaftar untuk muatturun modul latihtubi.

Muatturun Latihtubi


Latihtubi Bahasa Arab Tahun 1 dan 2

Sila login sebagai pengguna berdaftar untuk muatturun modul latihtubi.

Muatturun Latihtubi


Latihtubi Bahasa Arab Tahun 1 dan 2

Sila login sebagai pengguna berdaftar untuk muatturun modul latihtubi.

Muatturun Latihtubi


Latihtubi Bahasa Arab Tahun 1 dan 2

Sila login sebagai pengguna berdaftar untuk muatturun modul latihtubi.

Muatturun Latihtubi


Latihtubi Bahasa Arab Tahun 1 dan 2

Sila login sebagai pengguna berdaftar untuk muatturun modul latihtubi.

Muatturun Latihtubi


Latihtubi Bahasa Arab Tahun 1 dan 2

Sila login sebagai pengguna berdaftar untuk muatturun modul latihtubi.

Muatturun Latihtubi


Latihtubi Bahasa Arab Tahun 1 dan 2

Sila login sebagai pengguna berdaftar untuk muatturun modul latihtubi.

Muatturun Latihtubi


Latihtubi Bahasa Arab Tahun 1 dan 2

Sila login sebagai pengguna berdaftar untuk muatturun modul latihtubi.

Muatturun Latihtubi



Text Size
Mesej Terkini: 1 hari, 11 jam yang lalu
  • kiey : tolong bagikan email...saya hantar pada ante..mungkin masalah semasa download line tak ok dan tak sempurna downloadnya tu lah apabila kita extract akan keluar damage..harap maklum ...cuba download sekali lagi...
  • aiyush abdul : salam ust n rakan2 guru. mohon bantuan. fail BPI x dpt extract. keluar damage la.
  • kiey : harap ustaz dapat bagi pencerahan pada kami semua disini..kenapa dana kbs di berikan sebanyak sekali?...menyebabkan kami tak dapat mengisi untuk kewangan kbs...harap maklum
  • kiey : ya ustaz...tahun ini (2014) dana kbs hanya turun sekali saja ker disemua sekolah?
  • baidurijingg : Assalamualaikum..ustaz....aplikasi kewangan kbs hanya boleh diisi bahagian penerimaan dan tarikh kali pertama shj..kali ke2 mmg x dpt..jd x boleh nk send..
  • inafazlina : assalamualaikum..ustaz,untuk aplikasi atas talian sijil agama tahun 6 hanya akan dibuka pd 29hb ni ye ustaz?
  • hafizah yusu : saya tak dapat isi markah hafazan dan bacaan tahun 6 pada 30 ogos 2014. apa tindakan perlu saya buat
  • ciksue : Salam admin..nak tanya password laporan PAFA untuk ABD0090 (sjkt ladang cluny) apa?
  • admin : ABB1041 utk laporan pafa.. Katalaluan:jqaf
  • SKMAT ABB104 : ABB1041 pasword apa ust roshikhan?
  • ASYIKIN : assalam..ust admin,sy nk tanye,spionline utk isi markah hafazan dan bacaan thn 6 blm blh lg ke? sbb sy try masukkan pasword yg ade dlm surat tu,tp x blh
  • NOORAINI : salam.ustaz nak tanya hujung tahun ada tak soalan b.arab dan jawi yang disediakan.
  • GPISKTB : saya mohon emailkan terlebih dahulu kepada saya dialamat email «email»
  • GPISKTB : SALAM. saya nak email admin atau pegawai yang terlibat untuk diemailkan laporan ihyak ramadhan 2014
  • SKMAT ABB104 : us roshihan k admin?
  • SKMAT ABB104 : saya guru baru
  • admin : bagi mereka yg lupa pwd.. boleh emelkan pd admin dgn menyatakan kod sekolah..
  • admin : ABA8025 pwd:aba8205 AEA8006 pwd:ustazah1 AEA3088 pwd:sabar ABA6038 pwd:ABA6038 ABD6104 pwd:NUR
  • halilah : assalamualaikum...rasanya dah lama website ni tak update.
  • Luqman Hakim : Assalamualaikum...mohon admon bagi kata laluan untuk Sk simpang tiga,parit kod sekolah ABA8205...2minggu dah saya mohon...tp takde tindakan...
  • zakiey : Assalamualaikum..sy pn nk mtk password utk ABA6038 (SK SG. Dendang) dan juga ABD6104 (SJKT Selama)
  • sabar2011 : ASSALAMUALAIKUM.. saya pun lupa password PAFA kod sekolah AEA3088 smk abu bakar al baqir
  • kakmar : Assalamualaikum. admin.. kami tak tahu password, kod sekolah AEA8006, SMK Lambor Kiri
  • Luqman Hakim : Assalamualaikum admin...saya terlupa password untuk PAFA...kod sekolah :ABA8205 SK SIMPANG TIGA,PARIT
  • admin : ABA2017 kataluan: skpb2017
  • harith83 : e-aplikasi PAFA
  • harith83 : assalamualaikum pasword e-aplikasi ABA2017 sk pengkalan baharu..terlupa
  • GPISKTB : ASSALAMUALAIKUM SEMUA AHLI. SELAMAT BERPUASA
  • admin : minjawi: ABC4104 pwdnya: haziah
  • minjawi : P/word e-aplikasi pafa untuk abc4104 sjkc shing chung...terlupa...

Hanya pengguna berdaftar sahaja dibenarkan hantar mesej

Top UK Bookmakers b.betroll.co.uk betfair
How to get bonus http://l.betroll.co.uk/ LB