MUAT TURUN DATA JQAF 6 BULAN PERTAMA


Sila Masukkan Kod Sekolah kemudian klik Muat Turun

 

KOD SEKOLAH(huruf besar):


MUAT TURUN file RUMUSAN (negeri perak shj) KLIK DISINI

Perhatian:

1. Data ini telah dimurnikan di peringkat Kebangsaan.

2. Sila guna data ini untuk pelaporan jqaf 6 bulan Kedua ( OKT ).

3. Import semula data ini ke dalam Sistem e-Pelaporan Bersepadu.

* data ini perlu diekstrak terlebih dahulu sebelum di import ke dalam sistem e-Pelaporan Bersepadu.

 

 

MUAT TURUN file RUMUSAN (negeri perak shj) KLIK DISINI

Pengumuman

Latihtubi Bahasa Arab Tahun 1 dan 2

Sila login sebagai pengguna berdaftar untuk muatturun modul latihtubi.

Muatturun Latihtubi


Latihtubi Bahasa Arab Tahun 1 dan 2

Sila login sebagai pengguna berdaftar untuk muatturun modul latihtubi.

Muatturun Latihtubi


Latihtubi Bahasa Arab Tahun 1 dan 2

Sila login sebagai pengguna berdaftar untuk muatturun modul latihtubi.

Muatturun Latihtubi


Latihtubi Bahasa Arab Tahun 1 dan 2

Sila login sebagai pengguna berdaftar untuk muatturun modul latihtubi.

Muatturun Latihtubi


Latihtubi Bahasa Arab Tahun 1 dan 2

Sila login sebagai pengguna berdaftar untuk muatturun modul latihtubi.

Muatturun Latihtubi


Latihtubi Bahasa Arab Tahun 1 dan 2

Sila login sebagai pengguna berdaftar untuk muatturun modul latihtubi.

Muatturun Latihtubi


Latihtubi Bahasa Arab Tahun 1 dan 2

Sila login sebagai pengguna berdaftar untuk muatturun modul latihtubi.

Muatturun Latihtubi


Latihtubi Bahasa Arab Tahun 1 dan 2

Sila login sebagai pengguna berdaftar untuk muatturun modul latihtubi.

Muatturun Latihtubi


Latihtubi Bahasa Arab Tahun 1 dan 2

Sila login sebagai pengguna berdaftar untuk muatturun modul latihtubi.

Muatturun Latihtubi


Latihtubi Bahasa Arab Tahun 1 dan 2

Sila login sebagai pengguna berdaftar untuk muatturun modul latihtubi.

Muatturun Latihtubi


Latihtubi Bahasa Arab Tahun 1 dan 2

Sila login sebagai pengguna berdaftar untuk muatturun modul latihtubi.

Muatturun Latihtubi


Latihtubi Bahasa Arab Tahun 1 dan 2

Sila login sebagai pengguna berdaftar untuk muatturun modul latihtubi.

Muatturun Latihtubi


Latihtubi Bahasa Arab Tahun 1 dan 2

Sila login sebagai pengguna berdaftar untuk muatturun modul latihtubi.

Muatturun Latihtubi


Latihtubi Bahasa Arab Tahun 1 dan 2

Sila login sebagai pengguna berdaftar untuk muatturun modul latihtubi.

Muatturun Latihtubi


Latihtubi Bahasa Arab Tahun 1 dan 2

Sila login sebagai pengguna berdaftar untuk muatturun modul latihtubi.

Muatturun Latihtubi


Latihtubi Bahasa Arab Tahun 1 dan 2

Sila login sebagai pengguna berdaftar untuk muatturun modul latihtubi.

Muatturun Latihtubi



Text Size

Soalan KKQ 2011

Soalan boleh di muat turun dalam bahagian soalan peperiksaan........cadangan tarikh peperiksaan untuk tingkatan 1,2 dan 4 pada tarikh 3 Nov 2011 mulai jam 9.00 - 10.30 pagi. Sila tunggu surat makluman untuk mendapatkan kata laluan. Untuk makluman lanjut sila hubungi Ust Zahidan Bin Abdul Wahab Penolong Pengarah KKQ dan Elektif.Terima kasih.

 

Author: Muhammad b Yahya

Mesej Terkini: 1 minggu, 2 hari yang lalu
  • admin : umi irfan: klik ikon paling kiri sebelah tahun 2014 untuk kemaskini data 2014, xperlu tambah baru
  • admin : azam: ABA4009 & ABA4030 telah didelete, sy dh masukkan balik, cuba kemaskini sekali lagi
  • umi irfan : Nak klik dkt mana untuk thn 2014
  • umi irfan : Assalamualaikum...admin...tumpang tanya...mcm mn nak isi KBS? sy punyak tak ada tambah baru
  • azam : Laporan KBS SK Senggang (ABA4009) & SK Perempuan (ABA4030) BILA SIMPAN TAK KELUAR DI PAPARAN
  • pejah : syukran
  • admin : Bawah menu aplikasi atas talian-> Program j-QAF
  • pejah : Assalamualaikum nak Tanya laporan kewangan kbs k isi kt mn..
  • admin : xperlu import.. cuma kemaskini data 2014 sahaja dgn klik ikon paling kiri tepi tahun 2014
  • norhaslilah : baru faham..hehe
  • norhaslilah : ust..kenapa laporan kewangan kbs ni bila import keluar error?
  • lutfi : ABA1001: aba1001ber
  • norhaslilah : salam admin..nak tanya password laporan kewangan kbs untuk ABA1001(SK Dendang) apa? syukran
  • admin : sk jenalik.. sy dh cuba, boleh log masuk.
  • zalehazai : macam mana ni ustaz sk jenalik x dapat nak buka laporan kewangan kem bestrai solat .
  • baidurijingg : Alhamdulillah..ABB4088 dah send laporan KBS 2014
  • lutfi : Catatan: Isu (Jika ada) atau tindakan siapa
  • ITA : salam ust, maaf bertanya bahagaian catatan dalam laporan KBS hendak tulis apa.
  • kiey : Terima kasih Ustaz atas maklumat ini.Semoga Allah membalas jasa baik Ustaz .
  • lutfi : Ti kiey : Peruntukan KBS Tahun 2014 hanya sekali sahaja.Surat makluman daripada BPI telah dihantar kepada semua PPD untuk dipanjangkan kepada semua sekolah. Sila masukkan angka '0' dan tarikh 01/07/2014 untuk pengisian data supaya boleh dikemaskini. Terima kasih.
  • kiey : tolong bagikan email...saya hantar pada ante..mungkin masalah semasa download line tak ok dan tak sempurna downloadnya tu lah apabila kita extract akan keluar damage..harap maklum ...cuba download sekali lagi...
  • aiyush abdul : salam ust n rakan2 guru. mohon bantuan. fail BPI x dpt extract. keluar damage la.
  • kiey : harap ustaz dapat bagi pencerahan pada kami semua disini..kenapa dana kbs di berikan sebanyak sekali?...menyebabkan kami tak dapat mengisi untuk kewangan kbs...harap maklum
  • kiey : ya ustaz...tahun ini (2014) dana kbs hanya turun sekali saja ker disemua sekolah?
  • baidurijingg : Assalamualaikum..ustaz....aplikasi kewangan kbs hanya boleh diisi bahagian penerimaan dan tarikh kali pertama shj..kali ke2 mmg x dpt..jd x boleh nk send..
  • inafazlina : assalamualaikum..ustaz,untuk aplikasi atas talian sijil agama tahun 6 hanya akan dibuka pd 29hb ni ye ustaz?
  • hafizah yusu : saya tak dapat isi markah hafazan dan bacaan tahun 6 pada 30 ogos 2014. apa tindakan perlu saya buat
  • ciksue : Salam admin..nak tanya password laporan PAFA untuk ABD0090 (sjkt ladang cluny) apa?
  • admin : ABB1041 utk laporan pafa.. Katalaluan:jqaf
  • SKMAT ABB104 : ABB1041 pasword apa ust roshikhan?

Hanya pengguna berdaftar sahaja dibenarkan hantar mesej

Top UK Bookmakers b.betroll.co.uk betfair
How to get bonus http://l.betroll.co.uk/ LB