MUAT TURUN DATA JQAF 6 BULAN PERTAMA


Sila Masukkan Kod Sekolah kemudian klik Muat Turun

 

KOD SEKOLAH(huruf besar):


MUAT TURUN SISTEM EPELAPORAN JQAF OKT 2014(negeri perak shj) KLIK DISINI

Perhatian:

1. Data ini telah dimurnikan di peringkat Kebangsaan.

2. Sila guna data ini untuk pelaporan jqaf 6 bulan Kedua ( OKT ).

3. Import semula data ini ke dalam Sistem e-Pelaporan Bersepadu.

* data ini perlu diekstrak terlebih dahulu sebelum di import ke dalam sistem e-Pelaporan Bersepadu.

 

 

MUAT TURUN SISTEM EPELAPORAN JQAF OKT 2014(negeri perak shj) KLIK DISINI

Pengumuman

Latihtubi Bahasa Arab Tahun 1 dan 2

Sila login sebagai pengguna berdaftar untuk muatturun modul latihtubi.

Muatturun Latihtubi


Latihtubi Bahasa Arab Tahun 1 dan 2

Sila login sebagai pengguna berdaftar untuk muatturun modul latihtubi.

Muatturun Latihtubi


Latihtubi Bahasa Arab Tahun 1 dan 2

Sila login sebagai pengguna berdaftar untuk muatturun modul latihtubi.

Muatturun Latihtubi


Latihtubi Bahasa Arab Tahun 1 dan 2

Sila login sebagai pengguna berdaftar untuk muatturun modul latihtubi.

Muatturun Latihtubi


Latihtubi Bahasa Arab Tahun 1 dan 2

Sila login sebagai pengguna berdaftar untuk muatturun modul latihtubi.

Muatturun Latihtubi


Latihtubi Bahasa Arab Tahun 1 dan 2

Sila login sebagai pengguna berdaftar untuk muatturun modul latihtubi.

Muatturun Latihtubi


Latihtubi Bahasa Arab Tahun 1 dan 2

Sila login sebagai pengguna berdaftar untuk muatturun modul latihtubi.

Muatturun Latihtubi


Latihtubi Bahasa Arab Tahun 1 dan 2

Sila login sebagai pengguna berdaftar untuk muatturun modul latihtubi.

Muatturun Latihtubi


Latihtubi Bahasa Arab Tahun 1 dan 2

Sila login sebagai pengguna berdaftar untuk muatturun modul latihtubi.

Muatturun Latihtubi


Latihtubi Bahasa Arab Tahun 1 dan 2

Sila login sebagai pengguna berdaftar untuk muatturun modul latihtubi.

Muatturun Latihtubi


Latihtubi Bahasa Arab Tahun 1 dan 2

Sila login sebagai pengguna berdaftar untuk muatturun modul latihtubi.

Muatturun Latihtubi


Latihtubi Bahasa Arab Tahun 1 dan 2

Sila login sebagai pengguna berdaftar untuk muatturun modul latihtubi.

Muatturun Latihtubi


Latihtubi Bahasa Arab Tahun 1 dan 2

Sila login sebagai pengguna berdaftar untuk muatturun modul latihtubi.

Muatturun Latihtubi


Latihtubi Bahasa Arab Tahun 1 dan 2

Sila login sebagai pengguna berdaftar untuk muatturun modul latihtubi.

Muatturun Latihtubi


Latihtubi Bahasa Arab Tahun 1 dan 2

Sila login sebagai pengguna berdaftar untuk muatturun modul latihtubi.

Muatturun Latihtubi


Latihtubi Bahasa Arab Tahun 1 dan 2

Sila login sebagai pengguna berdaftar untuk muatturun modul latihtubi.

Muatturun Latihtubi



Text Size

Soalan KKQ 2011

Soalan boleh di muat turun dalam bahagian soalan peperiksaan........cadangan tarikh peperiksaan untuk tingkatan 1,2 dan 4 pada tarikh 3 Nov 2011 mulai jam 9.00 - 10.30 pagi. Sila tunggu surat makluman untuk mendapatkan kata laluan. Untuk makluman lanjut sila hubungi Ust Zahidan Bin Abdul Wahab Penolong Pengarah KKQ dan Elektif.Terima kasih.

 

Author: Muhammad b Yahya

Mesej Terkini: 6 hari, 22 jam yang lalu
  • aiyush abdul : salam ust n rakan2 guru. mohon bantuan. fail BPI x dpt extract. keluar damage la.
  • kiey : harap ustaz dapat bagi pencerahan pada kami semua disini..kenapa dana kbs di berikan sebanyak sekali?...menyebabkan kami tak dapat mengisi untuk kewangan kbs...harap maklum
  • kiey : ya ustaz...tahun ini (2014) dana kbs hanya turun sekali saja ker disemua sekolah?
  • baidurijingg : Assalamualaikum..ustaz....aplikasi kewangan kbs hanya boleh diisi bahagian penerimaan dan tarikh kali pertama shj..kali ke2 mmg x dpt..jd x boleh nk send..
  • inafazlina : assalamualaikum..ustaz,untuk aplikasi atas talian sijil agama tahun 6 hanya akan dibuka pd 29hb ni ye ustaz?
  • hafizah yusu : saya tak dapat isi markah hafazan dan bacaan tahun 6 pada 30 ogos 2014. apa tindakan perlu saya buat
  • ciksue : Salam admin..nak tanya password laporan PAFA untuk ABD0090 (sjkt ladang cluny) apa?
  • admin : ABB1041 utk laporan pafa.. Katalaluan:jqaf
  • SKMAT ABB104 : ABB1041 pasword apa ust roshikhan?
  • ASYIKIN : assalam..ust admin,sy nk tanye,spionline utk isi markah hafazan dan bacaan thn 6 blm blh lg ke? sbb sy try masukkan pasword yg ade dlm surat tu,tp x blh
  • NOORAINI : salam.ustaz nak tanya hujung tahun ada tak soalan b.arab dan jawi yang disediakan.
  • GPISKTB : saya mohon emailkan terlebih dahulu kepada saya dialamat email «email»
  • GPISKTB : SALAM. saya nak email admin atau pegawai yang terlibat untuk diemailkan laporan ihyak ramadhan 2014
  • SKMAT ABB104 : us roshihan k admin?
  • SKMAT ABB104 : saya guru baru
  • admin : bagi mereka yg lupa pwd.. boleh emelkan pd admin dgn menyatakan kod sekolah..
  • admin : ABA8025 pwd:aba8205 AEA8006 pwd:ustazah1 AEA3088 pwd:sabar ABA6038 pwd:ABA6038 ABD6104 pwd:NUR
  • halilah : assalamualaikum...rasanya dah lama website ni tak update.
  • Luqman Hakim : Assalamualaikum...mohon admon bagi kata laluan untuk Sk simpang tiga,parit kod sekolah ABA8205...2minggu dah saya mohon...tp takde tindakan...
  • zakiey : Assalamualaikum..sy pn nk mtk password utk ABA6038 (SK SG. Dendang) dan juga ABD6104 (SJKT Selama)
  • sabar2011 : ASSALAMUALAIKUM.. saya pun lupa password PAFA kod sekolah AEA3088 smk abu bakar al baqir
  • kakmar : Assalamualaikum. admin.. kami tak tahu password, kod sekolah AEA8006, SMK Lambor Kiri
  • Luqman Hakim : Assalamualaikum admin...saya terlupa password untuk PAFA...kod sekolah :ABA8205 SK SIMPANG TIGA,PARIT
  • admin : ABA2017 kataluan: skpb2017
  • harith83 : e-aplikasi PAFA
  • harith83 : assalamualaikum pasword e-aplikasi ABA2017 sk pengkalan baharu..terlupa
  • GPISKTB : ASSALAMUALAIKUM SEMUA AHLI. SELAMAT BERPUASA
  • admin : minjawi: ABC4104 pwdnya: haziah
  • minjawi : P/word e-aplikasi pafa untuk abc4104 sjkc shing chung...terlupa...
  • minjawi : To admin :

Hanya pengguna berdaftar sahaja dibenarkan hantar mesej

Top UK Bookmakers b.betroll.co.uk betfair
How to get bonus http://l.betroll.co.uk/ LB