MUAT TURUN DATA JQAF 6 BULAN PERTAMA


Sila Masukkan Kod Sekolah kemudian klik Muat Turun

 

KOD SEKOLAH(huruf besar):


MUAT TURUN file RUMUSAN (negeri perak shj) KLIK DISINI

Perhatian:

1. Data ini telah dimurnikan di peringkat Kebangsaan.

2. Sila guna data ini untuk pelaporan jqaf 6 bulan Kedua ( OKT ).

3. Import semula data ini ke dalam Sistem e-Pelaporan Bersepadu.

* data ini perlu diekstrak terlebih dahulu sebelum di import ke dalam sistem e-Pelaporan Bersepadu.

 

 

MUAT TURUN file RUMUSAN (negeri perak shj) KLIK DISINI

Pengumuman

Latihtubi Bahasa Arab Tahun 1 dan 2

Sila login sebagai pengguna berdaftar untuk muatturun modul latihtubi.

Muatturun Latihtubi


Latihtubi Bahasa Arab Tahun 1 dan 2

Sila login sebagai pengguna berdaftar untuk muatturun modul latihtubi.

Muatturun Latihtubi


Latihtubi Bahasa Arab Tahun 1 dan 2

Sila login sebagai pengguna berdaftar untuk muatturun modul latihtubi.

Muatturun Latihtubi


Latihtubi Bahasa Arab Tahun 1 dan 2

Sila login sebagai pengguna berdaftar untuk muatturun modul latihtubi.

Muatturun Latihtubi


Latihtubi Bahasa Arab Tahun 1 dan 2

Sila login sebagai pengguna berdaftar untuk muatturun modul latihtubi.

Muatturun Latihtubi


Latihtubi Bahasa Arab Tahun 1 dan 2

Sila login sebagai pengguna berdaftar untuk muatturun modul latihtubi.

Muatturun Latihtubi


Latihtubi Bahasa Arab Tahun 1 dan 2

Sila login sebagai pengguna berdaftar untuk muatturun modul latihtubi.

Muatturun Latihtubi


Latihtubi Bahasa Arab Tahun 1 dan 2

Sila login sebagai pengguna berdaftar untuk muatturun modul latihtubi.

Muatturun Latihtubi


Latihtubi Bahasa Arab Tahun 1 dan 2

Sila login sebagai pengguna berdaftar untuk muatturun modul latihtubi.

Muatturun Latihtubi


Latihtubi Bahasa Arab Tahun 1 dan 2

Sila login sebagai pengguna berdaftar untuk muatturun modul latihtubi.

Muatturun Latihtubi


Latihtubi Bahasa Arab Tahun 1 dan 2

Sila login sebagai pengguna berdaftar untuk muatturun modul latihtubi.

Muatturun Latihtubi


Latihtubi Bahasa Arab Tahun 1 dan 2

Sila login sebagai pengguna berdaftar untuk muatturun modul latihtubi.

Muatturun Latihtubi


Latihtubi Bahasa Arab Tahun 1 dan 2

Sila login sebagai pengguna berdaftar untuk muatturun modul latihtubi.

Muatturun Latihtubi


Latihtubi Bahasa Arab Tahun 1 dan 2

Sila login sebagai pengguna berdaftar untuk muatturun modul latihtubi.

Muatturun Latihtubi


Latihtubi Bahasa Arab Tahun 1 dan 2

Sila login sebagai pengguna berdaftar untuk muatturun modul latihtubi.

Muatturun Latihtubi


Latihtubi Bahasa Arab Tahun 1 dan 2

Sila login sebagai pengguna berdaftar untuk muatturun modul latihtubi.

Muatturun Latihtubi



Text Size

PANDUAN PELAKSANAAN SUMUR DI SMK/KAA NEGERI PERAK 2014

Semua Pengetua                                                                                                                               Sekolah Menengah Kebangsaan dan Kelas Aliran Agama                                                                                                          

Author: Zuraidah bt Abdul Hadi

PANDUAN PELAKSANAAN SUMUR SMK/KAA

Semua Pengetua                                                                                                                               Sekolah Menengah Kebangsaan dan Kelas Aliran Agama                                                                                                          

Author: Zuraidah bt Abdul Hadi

Mesej Terkini: 1 bulan yang lalu
  • admin : umi irfan: klik ikon paling kiri sebelah tahun 2014 untuk kemaskini data 2014, xperlu tambah baru
  • admin : azam: ABA4009 & ABA4030 telah didelete, sy dh masukkan balik, cuba kemaskini sekali lagi
  • umi irfan : Nak klik dkt mana untuk thn 2014
  • umi irfan : Assalamualaikum...admin...tumpang tanya...mcm mn nak isi KBS? sy punyak tak ada tambah baru
  • azam : Laporan KBS SK Senggang (ABA4009) & SK Perempuan (ABA4030) BILA SIMPAN TAK KELUAR DI PAPARAN
  • pejah : syukran
  • admin : Bawah menu aplikasi atas talian-> Program j-QAF
  • pejah : Assalamualaikum nak Tanya laporan kewangan kbs k isi kt mn..
  • admin : xperlu import.. cuma kemaskini data 2014 sahaja dgn klik ikon paling kiri tepi tahun 2014
  • norhaslilah : baru faham..hehe
  • norhaslilah : ust..kenapa laporan kewangan kbs ni bila import keluar error?
  • lutfi : ABA1001: aba1001ber
  • norhaslilah : salam admin..nak tanya password laporan kewangan kbs untuk ABA1001(SK Dendang) apa? syukran
  • admin : sk jenalik.. sy dh cuba, boleh log masuk.
  • zalehazai : macam mana ni ustaz sk jenalik x dapat nak buka laporan kewangan kem bestrai solat .
  • baidurijingg : Alhamdulillah..ABB4088 dah send laporan KBS 2014
  • lutfi : Catatan: Isu (Jika ada) atau tindakan siapa
  • ITA : salam ust, maaf bertanya bahagaian catatan dalam laporan KBS hendak tulis apa.
  • kiey : Terima kasih Ustaz atas maklumat ini.Semoga Allah membalas jasa baik Ustaz .
  • lutfi : Ti kiey : Peruntukan KBS Tahun 2014 hanya sekali sahaja.Surat makluman daripada BPI telah dihantar kepada semua PPD untuk dipanjangkan kepada semua sekolah. Sila masukkan angka '0' dan tarikh 01/07/2014 untuk pengisian data supaya boleh dikemaskini. Terima kasih.
  • kiey : tolong bagikan email...saya hantar pada ante..mungkin masalah semasa download line tak ok dan tak sempurna downloadnya tu lah apabila kita extract akan keluar damage..harap maklum ...cuba download sekali lagi...
  • aiyush abdul : salam ust n rakan2 guru. mohon bantuan. fail BPI x dpt extract. keluar damage la.
  • kiey : harap ustaz dapat bagi pencerahan pada kami semua disini..kenapa dana kbs di berikan sebanyak sekali?...menyebabkan kami tak dapat mengisi untuk kewangan kbs...harap maklum
  • kiey : ya ustaz...tahun ini (2014) dana kbs hanya turun sekali saja ker disemua sekolah?
  • baidurijingg : Assalamualaikum..ustaz....aplikasi kewangan kbs hanya boleh diisi bahagian penerimaan dan tarikh kali pertama shj..kali ke2 mmg x dpt..jd x boleh nk send..
  • inafazlina : assalamualaikum..ustaz,untuk aplikasi atas talian sijil agama tahun 6 hanya akan dibuka pd 29hb ni ye ustaz?
  • hafizah yusu : saya tak dapat isi markah hafazan dan bacaan tahun 6 pada 30 ogos 2014. apa tindakan perlu saya buat
  • ciksue : Salam admin..nak tanya password laporan PAFA untuk ABD0090 (sjkt ladang cluny) apa?
  • admin : ABB1041 utk laporan pafa.. Katalaluan:jqaf
  • SKMAT ABB104 : ABB1041 pasword apa ust roshikhan?

Hanya pengguna berdaftar sahaja dibenarkan hantar mesej

Top UK Bookmakers b.betroll.co.uk betfair
How to get bonus http://l.betroll.co.uk/ LB